Accessibility Tools

Skip to main content

Μελβούρνη: Εγκαίνια και Ραδιομαραθώνιος για το Ίδρυμα “Αγάπη”

Το Ομογενειακό Ίδρυμα «ΑΓΑΠΗ», που εδρεύει στη Μελβούρνη και φροντίζει άτομα με ειδικές ανάγκες βραβεύτηκε ως τον “πιο καινοτόμο πάροχο κοινοτικών υπηρεσιών στην Αυστραλία» για το 2023, στο Συνέδριο Enablement Awards που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο. Τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου θα εγκαινιάσει τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του στο Preston.

Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου θα συνδυαστούν με τον φετινό Ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει ο Οργανισμός κάθε χρόνο για τη συγκέντρωση δωρεών για την κάλυψη των αναγκών των τροφίμων του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέος Κόσμος”, ο πρόεδρος του Ιδρύματος «ΑΓΑΠΗ», κ. Αθανάσιος Ευρυνιάδης, έστειλε μήνυμα στην ομογένεια ευχαριστώντας όλους όσοι κατά καιρούς έχουν στηρίξει τον Οργανισμό με τις δωρεές τους.

«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας ότι είναι προνόμιο να απευθύνομαι σε εσάς σε μια τόσο συναρπαστική περίοδο για το Ίδρυμα «ΑΓΑΠΗ». «Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο κατασκευών, τα νέα μας κεντρικά γραφεία, η Ακαδημία και το Κοινοτικό Κέντρο του Ιδρύματος είναι έτοιμα για τα δημόσια αποκαλυπτήριά τους. Αυτό το κτίριο είναι κάτι περισσότερο από «τούβλα» και «κονίαμα». Είναι το αποκορύφωμα ενός ονείρου που είχαν πολλοί στην «ΑΓΑΠΗ» όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει ο κ. Ευρυνιάδης.

«Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε. Στις 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε τον ετήσιο ραδιομαραθώνιό μας από τις νέες μας εγκαταστάσεις. Θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους να παρευρεθείτε στα εγκαίνια του υπέροχου νέου μας κτιρίου. Αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία για το Ίδρυμα «ΑΓΑΠΗ» να ευχαριστήσει την κοινότητά μας για τη γενναιοδωρία της όλα αυτά τα χρόνια. Η γενναιοδωρία σας δεν στηρίζει μόνο τον οργανισμό μας, αλλά και ολόκληρη την κοινότητα μέσω των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε μια τόσο υποστηρικτική και στοργική κοινότητα που είναι πάντα δίπλα μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για την κοινότητά μας», συνεχίζει.

Το μήνυμα ολοκληρώνεται με την αναφορά του κ. Ευρυνιάδη στην κατάκτηση «για άλλη μια φορά» του βραβείου Enablement για τον «πιο καινοτόμο κοινοτικό πάροχο υπηρεσιών». «Αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα, καθώς ανταγωνιζόμαστε παρόχους υπηρεσιών για άτομα με αναπηρία από όλη την Αυστραλία. Συγχαρητήρια στην εκτελεστική ομάδα και το προσωπικό για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος».

Ο Ραδιομαραθώνιος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τα μεσάνυχτα., στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης, 3XY Radio Hellas.

Πηγή : ertnews.gr