«Τουρισμός για Ολους»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Τα κριτήρια για το voucher των 150 ευρώ

Αντικείμενο: Ανθρωπιστικές Επιστήμες
Προγράμματα: Προπτυχιακά
Δίδακτρα: Ναι

«Η τουριστική σεζόν φέτος θα τελειώσει το Δεκέμβρη», εκτίμησε ο υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας

Από το χειμώνα γίνεται πολύ σκληρή δουλειά για την επιμήκυνση της σεζόν», είπε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις εννέα απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα.

Επικαλούμενος διεθνή στοιχεία κρατήσεων για το τρίτο τρίμηνο του 2022, είπε στον Ant1, πως, «6 από τους 10 προορισμούς είναι ελληνικοί», μεταξύ των οποίων η Ρόδος, η Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική και η Αθήνα.

Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη χρήση ελληνικών προϊόντων από την πλειοψηφία των ξενοδοχείων, επισημαίνοντας ότι, στόχος είναι «να γεμίσουν οι τσέπες της ελληνικής οικογένειας».

Ο Υπουργός αναφέρθηκε σε μη παραδοσιακούς προορισμούς, που «βλέπουν» την πληρότητά τους να εκτοξεύεται, φέρνοντας πως παράδειγμα τη Θάσο και την Ήπειρο, μεταξύ άλλων.

«Η τουριστική σεζόν φέτος θα τελειώσει το Δεκέμβρη», εκτίμησε.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κίνδυνος με την εξάπλωση του κορονοϊού μέσω του ανοίγματος του τουρισμού, σημείωσε πως «τα καταφέραμε όταν δεν είχαμε εμβόλια, θα τα καταφέρουμε και τώρα, η πλειονότητα τουριστών και Ελλήνων κινούνται σε εξωτερικούς χώρους. Από εκεί και πέρα, πρέπει όλοι να προσέχουμε».

 Διαβάστε τη συνέχεια:https://www.imerisia.gr/toyrismos/47247_toyrismos-gia-oloys-pote-anoigei-i-platforma-ta-kritiria-gia-voucher-ton-150-eyro