Πλημμυροπαθής κτηνοτρόφος χάρισε τα 9.000€ που κέρδισε στο Deal σε νηπιαγωγείο
Μια συγκινητική ιστορία προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά έρχεται από τα Τρίκαλα. Ο Γρηγόρης Τζιότζιος, κτηνοτρόφος της περιοχής και πλημμυροπαθής από την κακοκαιρία Daniel, τιμήθηκε από το Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου και τον Δήμο Τρικκαίων για μια αξιέπαινη πράξη αλτρουισμού.
Παρότι η επιχείρηση και η περιουσία του επλήγησαν σοβαρά από τις πλημμύρες, ο κ. Τζιότζιος αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 9.000€ που κέρδισε στο τηλεπαιχνίδι Deal, στο νηπιαγωγείο του χωριού του για την αγορά εξοπλισμού.
Ένα δώρο από καρδιάς
Πλημμυροπαθής από τα Τρίκαλα δώρισε 9.000€ από το Deal για να εξοπλίσει το νηπιαγωγείο που φοίτησε.
Η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, Άννα Χηνοπούλου, ανακοίνωσε τη δωρεά στους γονείς και κηδεμόνες λίγο πριν τη θερινή γιορτή, συγκινώντας όλους τους παρευρισκόμενους.
Η αναγνώριση από τον Δήμο
- Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Παναγιώτου, επαίνεσε την πράξη του, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες τιμούν ολόκληρη την κοινωνία.
- Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Μιχάλης Λάππας, επεσήμανε πως ο Τζιότζιος φοίτησε ο ίδιος στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, γεγονός που καθιστά τη χειρονομία ακόμα πιο συγκινητική.
Μήνυμα προσφοράς
Η σχολική σύμβουλος Ευανθία Κοτρώτσιου μίλησε για τη σημασία αυτής της πράξης, παροτρύνοντας παράλληλα τους γονείς να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους το καλοκαίρι, μακριά από την τεχνολογία.
Μια πράξη που δείχνει πως ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες, κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να δίνουν χαρά και ελπίδα στους άλλους. Ο Γρηγόρης Τζιότζιος είναι πλέον παράδειγμα προς μίμηση.
Πηγή: thehappynews.gr