Εργαλειοθήκη Προσβασιμότητας

Skip to main content

Α' Μάγειρας

Νέο
Α' Μάγειρας
Προστέθηκε 11-11-2025 11:07:59
Τροποποιήθηκε 11-11-2025 11:07:59

Περιγραφή

Κέρκυρα.
Περιγραφή

    Οργάνωση Κουζίνας: Επίβλεψη και συμμετοχή στην καθημερινή προετοιμασία και παραγωγή πιάτων σύμφωνα με τα πρότυπα του ξενοδοχείου.
    Ποιότητα & Παρουσίαση: Διασφάλιση της ποιότητας, της γεύσης και της σωστής παρουσίασης όλων των πιάτων που παρασκευάζονται.
    Συνεργασία: Συντονισμός με τον Sous Chef και την υπόλοιπη ομάδα για την εύρυθμη λειτουργία της κουζίνας.
    Υγιεινή & Ασφάλεια: Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας στους χώρους παραγωγής.
    Εκπαίδευση Ομάδας: Καθοδήγηση και υποστήριξη των νεότερων μαγείρων και βοηθών για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την τήρηση διαδικασιών.
    Διαχείριση Πρώτων Υλών: Έλεγχος αποθεμάτων, σωστή αποθήκευση και μείωση σπατάλης υλικών.

Απαραίτητα Προσόντα

    Προϋπηρεσία 2–3 ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο ή εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών.
    Πτυχίο μαγειρικής σχολής ή αντίστοιχη εκπαίδευση.
    Ικανότητα οργάνωσης, συνεργασίας και εργασίας υπό πίεση.
    Γνώση κανόνων HACCP και διαδικασιών ασφάλειας τροφίμων.
    Καλή γνώση Αγγλικών θα θεωρηθεί πλεονέκτημα

Παροχές

    Ομάδα: Να γίνετε μέλος ενός οργανισμού που νοιάζεται για τους ανθρώπους του, το περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες
    Ανάπτυξη: Να έχετε περιθώρια ανάπτυξης και εξέλιξης μέσω πολυάριθμων ευκαιριών μάθησης, επαγγελματικής ανάπτυξης και επαγγελματικής ανέλιξης
    Φροντίδα: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, Διαμονή και καθημερινή μεταφορά με εταιρικό λεωφορείο, πλήρης διατροφή, συνεχής εκπαίδευση

 

https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Theseis_Ergasias/cd6f1848-868a-4e31-9ded-cc875139217f/

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Στοιχεία Επικοινωνίας ---

Περιοχή

Κέρκυρας
Δήμος Κέρκυρας, 49100