Εργαλειοθήκη Προσβασιμότητας

Skip to main content

Bar Manager

Νέο
Bar Manager
Προστέθηκε 21-10-2025 11:10:54
Τροποποιήθηκε 21-10-2025 11:10:54

Περιγραφή

Κέρκυρα.
Περιγραφή

Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.

Με 24 ξενοδοχεία, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 9 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο, την Σαντορίνη και τη Χαλκιδική, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.

Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!

Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στο ξενοδοχείο Mitsis Messonghi στην Κέρκυρα:

Bar Manager – Messonghi

Περιοχή: Κέρκυρα

Τύπος Απασχόλησης: Εποχιακή/Πλήρης

Ref: HO/ BARMC

Σκοπός

Ως Bar Manager, θα είστε υπεύθυνος/η για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, διασφαλίζοντας τον συντονισμό, την οργάνωση και την τήρηση των διαδικασιών σύμφωνα με τα Εγχειρίδια Λειτουργικών Προτύπων (SOPs). Θα επιβλέπετε τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και θα φροντίζετε για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, σύμφωνα με τα πρότυπα του Ομίλου.

Αρμοδιότητες

    Συντονίζει τις καθημερινές εργασίες ανοίγματος/κλεισίματος των Bars, διαχειρίζεται αποθέματα, παραγγελίες και την απόδοση του τμήματος.
    Διασφαλίζει την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, την τήρηση των προτύπων του Ομίλου και την ορθή χρήση/συντήρηση εξοπλισμού.
    Ελέγχει την καθαριότητα των Bars, επιβλέπει την τήρηση κανόνων υγιεινής, ασφάλειας και περιβαλλοντικών προτύπων.
    Εκπαιδεύει, αξιολογεί και καθοδηγεί το προσωπικό του τμήματος, παρέχοντας τακτική ενημέρωση μέσω καθημερινών συναντήσεων (briefings).
    Συμμετέχει στον σχεδιασμό του μενού της νέας σεζόν και στην ετήσια απογραφή.
    Παρακολουθεί την απόδοση του τμήματος, εντοπίζει σημεία βελτίωσης και προτείνει λύσεις.

Απαραίτητα Προσόντα

    Εμπειρία 3 έτη min Head Bartender
    Τουριστική εκπαίδευση
    Άριστη γνώση αγγλικών
    Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
    Πολύ καλή γνώση των εφαρμογών MS Office, καλή γνώση ERP, σύστημα παραγγελιοληψίας.

Δεξιότητες

    Επαγγελματισμός, Αξιοπιστία & Υπευθυνότητα 
    Επικοινωνία, αντίληψη & διορατικότητα 
    Προσοχή στη λεπτομέρεια & την ποιότητα 
    Ομαδικό πνεύμα και προσαρμοστικότητα 
    Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα και την επίτευξη στόχων  

https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Theseis_Ergasias/69b2748a-bbbf-4073-8807-15859d86c7e0/

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Στοιχεία Επικοινωνίας ---

Περιοχή

Κέρκυρας
Δήμος Κέρκυρας, 49100