Β΄, Γ΄ Μάγειρας
ΝέοΠεριγραφή
Xανιά.
Περιγραφή
Υποστήριξη Παραγωγής: Συμμετοχή στην προετοιμασία και εκτέλεση συνταγών υπό την καθοδήγηση του Α΄ Μάγειρα και του Sous Chef.
Μαγειρικές Τεχνικές: Εκτέλεση βασικών μαγειρικών εργασιών (καθαρισμός, κοπή, ψήσιμο, βράσιμο κ.λπ.) σύμφωνα με τα πρότυπα του ξενοδοχείου.
Ομαδική Συνεργασία: Συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα για την έγκαιρη και σωστή παράδοση των πιάτων.
Υγιεινή & Καθαριότητα: Τήρηση κανόνων υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας στους χώρους και τον εξοπλισμό της κουζίνας.
Έλεγχος Υλικών: Συνδρομή στον έλεγχο ποιότητας πρώτων υλών και στην αποθήκευσή τους.
Εξυπηρέτηση Λειτουργίας: Υποστήριξη της κουζίνας σε ώρες αιχμής με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
Απαραίτητα Προσόντα
Προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακή ή εστιατορική κουζίνα.
Πτυχίο ή δίπλωμα μαγειρικής σχολής.
Βασική γνώση τεχνικών μαγειρικής και γαστρονομίας.
Ικανότητα εργασίας σε ομαδικό και απαιτητικό περιβάλλον.
Γνώση κανόνων HACCP και ασφάλειας τροφίμων.
Παροχές
Ομάδα: Να γίνετε μέλος ενός οργανισμού που νοιάζεται για τους ανθρώπους του, το περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες
Ανάπτυξη: Να έχετε περιθώρια ανάπτυξης και εξέλιξης μέσω πολυάριθμων ευκαιριών μάθησης, επαγγελματικής ανάπτυξης και επαγγελματικής ανέλιξης
Φροντίδα: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, Διαμονή και καθημερινή μεταφορά με εταιρικό λεωφορείο, πλήρης διατροφή, συνεχής εκπαίδευση
https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Theseis_Ergasias/da3daa9a-890d-4a30-b37c-ceedb1643240/
Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Περιοχή
Δημός Χανιών, 73100